Tüm Duyuruları Artık Cebinizde

..telefonlarına indirilebilen cepte anons sistemi uygulaması ile artık tüm duyuruları Safranbolulu vatandaşların cep telefonlarına taşıdı...

Tüm Duyuruları Artık Cebinizde

SafranboluSafranbolu Belediyesi, cep telefonlarına indirilebilen cepte anons sistemi uygulaması ile artık tüm duyuruları Safranbolulu vatandaşların cep telefonlarına taşıdı. Vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyurular cepte anons uygulaması ile cep telefonlarından takip edilebilecek.

Safranbolu Belediyesi, Safranbolu halkına yapılacak tüm duyuruları cep telefonlarından takip edebilme olanağı sağladı. Safranbolulu vatandaşlar artık Belediye tarafından yapılan tüm duyurulara bu sistem üzerinden ulaşabilecek. Android ve İos işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarına indirilebilen cepte anons uygulaması ile Safranbolulular Belediye tarafından yapılan tüm duyurulara anında ve 7 gün 24 saat ulaşabilecek. Cepte anons sistemi içerisinde vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyurular yer aldı.

Cepte anons uygulamasını telefonlarına indiren vatandaşlar uygulamaya giriş yaparak Safranbolu Belediyesi’ni seçtikten sonra yapılan duyurulara sesli ve yazılı şekilde erişebilecek. Cepte anons uygulaması aynı zamanda hayat kurtaran bir uygulama olarak da ön plana çıkıyor. İçerisinde yer alan acil durum siren sesi ile olası bir depremde göçük altında kalan ya da herhangi bir afet durumunda zor durumda olan vatandaşlara ulaşmakta ekiplere kolaylık sağlayacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2023, 20:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER