İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ Safranbolu Emek Ortaokulunda Öğretmen ve Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Millî Eğitim Bakanlığı KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ Safranbolu Emek Ortaokulunda Öğretmen ve Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Okul/Kurum ziyaretlerine devam eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ bugünkü ziyaretini İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Erdal ÜNGÖREN ile birlikte Safranbolu İlçesi Emek Ortaokulu'nda devam etti.

Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri ODABAŞOĞLU'nun da hazır bulunduğu ziyarette İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ okul idarecilerinden okulun eğitim öğretim ve fiziki durumu hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında öğretmenler odasında öğretmenler ile de bir araya gelen AKBAŞ, onların talep, öneri ve sorunlarını dinleyerek değerlendirmelerde bulundu.

AKBAŞ, yaptığı değerlendirmede okulun akademik başarısının il genelinde önemli bir yerde olduğunu vurgulayarak, "

İlimizin yönetici ve öğretmen kalitesi çok iyi durumda. Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarımız her geçen yıl artarak devam etmektedir. İstatistiklere baktığımızda özellikle bu okulumuzda her sene ortalama 24-25 öğrencimizin fen lisesini kazandığını görmekteyiz. Bu başarının artarak devam edeceğine de inancım tamdır. Bu anlamda hepinizi tebrik ediyorum.

Değerli meslektaşlarım hepinizin de bildiği üzere emek ortaokulumuzda bir inşaat sürecimiz var. İl genelimizde ki tüm okul ve kurumlarımızın inşaat/güçlendirme çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İnşallah tüm çalışmalarımızın belirlediğimiz takvim çerçevesinde tamamlanacaktır." dedi.

Öğretmenler ile yaptığı değerlendirmenin ardından sınıfları da ziyaret eden AKBAŞ, öğrenciler ile akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlar ile birlikte değerlerimiz ve kültürümüz hakkında sohbet etti. Öğrencilere başarı temennisinde bulunarak ailelerine selamlarının iletilmesini istedi. 

Ziyaret ettiği sınıflarda hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ziyaret son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2023, 20:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER