KARABÜK TE UYUŞTURUCUYA 4 OPERASYON 5 GÖZALTI

Karabük istihbarat ve narkotik şube müdürlüğü ekiplerin gerçekleştirdiği 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

KARABÜK TE UYUŞTURUCUYA 4 OPERASYON 5 GÖZALTI


Karabük'te gerçekleştirilen 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda toplamda 5 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, "uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi" çerçevesinde yapıldı.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi'nde S.A.'ya ait ikamette gerçekleştirilen operasyonda 11 adet sentetik ecza ele geçirildi ve zanlı gözaltına alındı.

Hürriyet Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde G.T. ve G.K.'nın üst aramasında 1.67 gram metamfetamin ve 1 adet cam aparat ele geçirildi. Zanlılar da gözaltına alındı.

Eskipazar ilçesi Mermer Kavşağında durumundan şüphelenilen C.K.'nın üst aramasında 2.05 gram metamfetamin bulundu ve zanlı gözaltına alındı.

Bulak köyü Harmanlar mevkiinde, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan A.K., ekipler tarafından yakalandı.

Bu operasyonlar, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen başarılı polis operasyonları olarak değerlendirilebilir.

 

 


 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER