FENER ALAYI ARDINDAN KARDEMİR ORKESTRASI İLE MUHTEŞEM KONSER

Karabük’te Cumhuriyet’in 100. yılı, 100 etkinlik kapsamında kutlamalar ile devam ediyor. Karabük Vali’si Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, yanı sıra İl Müdürleri, Askeri Erkan, Ak Parti, MHP İl Başkanları […]

FENER ALAYI ARDINDAN KARDEMİR ORKESTRASI İLE MUHTEŞEM KONSER

 

Karabük’te Cumhuriyet’in 100. yılı, 100 etkinlik kapsamında kutlamalar ile devam ediyor.

Karabük Vali’si Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, yanı sıra İl Müdürleri, Askeri Erkan, Ak Parti, MHP İl Başkanları ile STK Başkanları, Gaziler, vatandaşlar yanı sıra öğrencilerin belediye bandosu eşliğinde katıldığı fener alayı 5000 evlerde başladı, 100.yıl mahallesi konser alanına kadar devam etti.

KARDEMİR AŞ tarafından hazırlanan ve Kardemir çalışanlarından oluşan konser öncesi bir konuşma yapan Vali Yavuz, Karabük’te Cumhuriyetimizin 100. yılını, 100 etkinlikle kutlamaya devam ettiklerini söyledi.

Katılımcıların Cumhuriyet bayramını kutlayan Vali Yavuz protokol üyelerini sahneye çağırarak tekrar bir selamla yaptı

Etkinlik, havai fişek gösterisi ve KARDEMİR Müzik Kulübü konseri ile devam ederken coşkulu anlar yaşandı ve Kardemir orkestrasının ilk halka açık konseri çok beğenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER