Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest KARABÜK

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Türkiye'nin ilk Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest'e dair iş birlikleri ve etkinlikler konusunda bir araya geldi. Toplantıda, ilde ve bölgede gerçekleştirilebilecek iş birlikleri üzerine görüşmeler yapıldı. Rektör Kırışık, Sosyalfest'in Türkiye'nin milli sosyal bilimler hamlesine katkı sunma amacıyla düzenlendiğini vurgulayarak, festival kapsamında yapılacak iş birlikleri ve etkinlikler hakkında detaylı istişarelerde bulundu.

Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest KARABÜK

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, iş birlikleri ve Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest'e yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, ilde ve bölgede gerçekleştirilebilecek iş birlikleri, ortak faaliyetler ve Sosyalfest ile ilgili detaylı görüşmelerde bulundular.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, ve Genel Sekreter Lütfü Köm'ün yanı sıra Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Karabük TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Başkan Yardımcısı ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı da eşlik etti.

Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, iş birlikleri ve ortak çalışmalar konusunda detaylı bir istişare gerçekleştirdi.

Rektör Kırışık, "Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et" sloganıyla Karabük Üniversitesinde düzenlenen Türkiye'nin ilk Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest'in Türkiye'nin milli sosyal bilimler hamlesine katkı sunmak amacıyla yapılan görüşmeleri, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir ve Kayseri'nin ardından Karabük'te sürdürdü. Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında gerçekleşen toplantıda, festival çerçevesinde yapılacak iş birlikleri ve etkinlikler hakkında fikir alışverişi yapıldı, Sosyalfest'in genel değerlendirmeleri yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER