Kardemir Yol Kavşağı çalışmaları hızlı bir şekilde sona doğru ilerlerken

Çalışmalara başlanıldığından beri hep gündemde olan Karabük Kardemir Kavşağı çalışmaları şimdi de yön tabelasıyla gündemdeki yerini aldı. Kardemir Yol Kavşağı çalışmaları hızlı bir şekilde sona doğru ilerlerken ‘PINAR’ yazılı bir yön tabelası takılması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Beşbinevler istikametinden Karabük Merkez’e gelirken terminali geçtikten sonra Yenişehir Mahallesi – Askerlik Şubesi istikametine sağa dönen yol üzerine […]

Kardemir Yol Kavşağı çalışmaları hızlı bir şekilde sona doğru ilerlerken

Çalışmalara başlanıldığından beri hep gündemde olan Karabük Kardemir Kavşağı çalışmaları şimdi de yön tabelasıyla gündemdeki yerini aldı.

Kardemir Yol Kavşağı çalışmaları hızlı bir şekilde sona doğru ilerlerken ‘PINAR’ yazılı bir yön tabelası takılması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Beşbinevler istikametinden Karabük Merkez’e gelirken terminali geçtikten sonra Yenişehir Mahallesi – Askerlik Şubesi istikametine sağa dönen yol üzerine Karabük’te o isimde bir yer olmamasına rağmen ‘Pınar’ adıyla bir yön tabelası takılması şaşırtıcı bulundu.

Karayollarının yaptığı Kardemir Kavşağı çalışmasında , karayolları ekiplerinin neden olmayan bir yerin ismini yön tabelası olarak taktığı merak edilirken, konuyla ilgili bir açıklama bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2023, 00:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER