Başkan Vergili İlk 1 Yıllık Eylem Planını Açıkladı

GÜNDEM

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili 4. dönem için açıkladığı “Yeni Dönem Yeni Projelerinin” ilk 1 yıllık eylem planını açıkladı.

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili 4. dönem için açıkladığı “Yeni Dönem Yeni Projelerinin” ilk 1 yıllık eylem planını açıkladı.

Başkan Vergili yeni dönem için açıkladığı projelerinin ilk 1 yıllık eylem planını şu şekilde sıraladı;

Bayır Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi İhaleye ÇıkacakKayabaşı – Fevzi Çakmak Mahalleleri Kemiklidere Kentsel Dönüşüm Projesi İhaleye ÇıkacakSoğuksu Mahallesi 3. Etap 06 Mayıs 2024’te İhaleye ÇıkacakKartaltepe TOKİ Tamamlanacak1.000 Adet Sosyal Konut Projesi Başlayacak2 Adet Çocuk Gündüz Bakımevi Hizmete GirecekE-Spor Merkezi Hizmete Girecek2 Adet Ders Çalışma İstasyonu Hizmete GirecekKarabük Teknokent Hizmete GirecekYeni Bulvar Çalışmaları Başladı, 2024’te Hizmete GirecekKent Meydanı Ve Millet Bahçesi TamamlanacakYaşlı Bakımevi Hizmete GirecekBalık Pazarı Çayyolu Parkı Ve Millet Lokantası Hizmete Girecek10 Adet Yeni Park YapılacakKamyon Ve Tır Garajı Hizmete GirecekPeyzaj, Altyapı Çalışmaları Devam EdecekAsfalt Çalışmaları Devam Edecek

 

 

Başkan Vergili İftarda Kayabaşı Mahallesi (Yaylacık) Sakinleriyle Bir Araya Geldi

 

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada; "Bu akşam iftar yemeğinde Kayabaşı Mahallesinde ki (Yaylacık) hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizleri yoğun ilgileri ve coşkuyla karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür ederiz. Ramazan ayının feyzini ve bereketini dostlarımızla birlikte yaşıyoruz" dedi.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.